Los hi dic
gofres per la forma que els hi he donat, però voreu que la recepta és súper
senzilla i diferent dels gofres tradicionals.
Ingredients:
(per a 1
gofre)
4C flocs d’avena
Llet d’avena
(la meitat del volum dels flocs)
1C cacao
Preparació:
Posem tots
los ingredients junts per tal de
triturar-los. Voreu que ha de quedar una massa consistent.
Posem la
massa a la gofrera. En lo meu cas, tinc una sandwichera de plaques
intercanviables que va molt bé. Planxa, sandwich i gofres, 3 en 1.
Ho dixem
coure uns 5 minuts, però tot dependrà dela potència de la vostra gofrera o
sandwichera.
Los traiem i
servim acompanyat d’una mica de fruita. Jo he utilitzat nabius.
També los podríeu
acompanyar d’una mica de xarop d’atzavara si sou més llépols, alguna melmelada
o confitura. Per a gustos, colors.
Has explicado una manera interesante sobre cómo elaborar harina de avena!
ResponEliminaBesos Cristina