Ingredients:
(per a 2
persones)
1 remolatxa
mitjana
4 tomaques
¼ ceba
grossa
¼ primentó
roig
1 dent d’all
Sal
Oli d’auliva
*Aquest és
un gaspatxo que quedarà espès, si lo voleu més líquid, teniu dues opcions: doblar
la tomaca o bé passar-ho pel xino o colar-ho.
Preparació:
Pelarem i
bullirem la remolatxa la nit anterior i la guardarem a la nevera. Si vos agrada crua, només caldrà pelar-la lo mateix dia.
Pelem les tomaques,
la dent d’all i lo primentó.
Posem a la batedora
de got la remolatxa, les tomaques, lo primentó, la dent d’all. Sal i oli al
gust.
Triturarem
fins obtenir la consistència desitjada.
Servirem amb
una mica de verdura crua al damunt. En aquest cas he posat una mica de ceba
tendra i primentó verd.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada