Aquest mes
lo repte de Cooking The Chef mos porta un gran mestre pastisser, Christian Escribà.
Com que no tenia cap llibre i per internet tampoc vaig trobar res que m’acabés
de fer lo pes vaig anar a la biblioteca del poble a buscar lo llibre que tenen.
La cuina de Peter Pan. Tant si teniu xiquets com si no vos animo a que llegiu
aquest llibre i segur que vos agafen ganes de cuinar.
La recepta d’avui
és ben senzilla, així que segur que la prepareu a casa! Jo he fet la meua
versió, així que vos dixo la recepta original amb les anotacions de la meua.
Ingredients:
(per a 2
racions)
Per als
peixos:
150g de
pasta de full
1 ou
30g sucre de
llustre (jo el tinc barrejat amb canyella)
Per a la salsa:
125g iogurt
grec natural (jo he utilitzat iogurt de cabra ecològic que té una bona
consistència)
30 sucre (no
n’he posat)
50g nata
líquida (no n’he posat)
Ratlladura d’
¼ de llima
1 mango (com
que no vaig trobar mango ho vaig canviar per papaia)
Preparació:
Estenem la
pasta fullada i li anem donant forma de peix (jo he utilitzat un que tenim per
a fer ous ferrats amb aquesta forma sinó podeu fer una plantilla i anar dibuixant-t’ho
en lo ganivet).
Una vegada
tinguem los peixos los hi dibuixem les escates, la cua i los ulls.
Ho pintem
amb l’ou.
Posem lo
sucre per damunt i ho enfornem 15 minuts a 165º i los últims 3 minuts a 200º
per a que se doren.
Una vegada
fets los dixem gelar.
Preparem la
salsa tot posant lo iogurt a un bol i remenant-ho bé. Netegem bé la llima i
ratllem una mica de la seua pell al damunt.
Pelem i
tallem la papaia com si fossen pataques fregides.
Ho servim
tot junt i ja tenim lo nostre fish & chips dolç. Un bon berenar, no?
Viva la imaginación!! Que plato tan sencillo y vistoso, me encantó. Petons
ResponEliminaquina cucadaaaaa, estic quedant meravellada amb les vostres creacions, m'encanta!!
ResponEliminapetons
Que macooooo, senzilla però super original i rica. El motllo es genial. Petons.
ResponEliminaAl final hem fareu comprar el llibre del PEter Pan! Quina idea més original!
ResponEliminaPtnts Marta
Sencilla y divertida receta. Un acierto. Enhorabuena.
ResponEliminaBSs
Molt bona i facileta!! M'encanta
ResponEliminaPetons