Avui anem a Sant Carles de la Ràpita on hem fet tot un
descobriment: lo restaurant Albert Guzmán Les Delicies.
Un lloc acollidor, amb tracte molt amable i una cuina amb
producte de proximitat que no vos deixarà indiferents.
A continuació tot allò que vam provar de la carta. Mos vam
quedar en ganes de provar més plats perquè se mos feia difícil triar, així que
un atre dia repetirem.
Per començar vam demanar-nos un vi blanc. Vam apostar per un
bon conegut que no mos falla mai, l’Ilercavònia DO Terra Alta, garnatxa blanca.
Vam fer uns entrants per a compartir.
Ortigues arrebossades i fregides en algues i salsa de
kimchie. Al punt perfecte, molt bones.
Tallarines en alls tendres i salsa de soja. És com minjar
pipes, una vegada comences ja no pots parar... van volar!
Una navalles. Simples i bones.
I de segons, dos plats de peix. Un llobarro sense espines
amb verduretes saltejades i oli de galera.
Un tataki de tonyina amb chopsuey d’espàrrecs i maduixes.
Encara quedava un raconet per als postres i algú es va
demanar una coulant de xocolata. Vam haver d’esperar una mica perquè les fan al
moment però va valer la pena, estava perfecta.
Per acabar mos van portar una copa de cava gentilesa de la
casa. L’Albert va passar a saludar a les taules i preguntar als comensals si
havia estat tot al seu gust.
Uns cafès i cap a casa.
Com he dit abans, un lloc al qual hi tornarem molt a gust,
per la cuina i pel tracte. Ja sabeu, si passeu per la Ràpita, heu de fer una
parada!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada