Arròs
2 dents d’all
1 ceba
2 primentons
verds italians
2
pastanagues
1 all porro
Pèsols
2 sèpies
Musclos
Petxines
Sal
Oli
1c cúrcuma
750ml caldo
de peix
Preparació:
Coem los
musclos i les petxines (una mica, no del tot). Aprofitarem l’aigua de cocció
per afegir-la al caldo tot colant-la per si hi ha una mica de terra.
Trinxem l’all
i la ceba i ho sofregim en una mica d’oli.
Rentem,
pelem i tallem la resta de verdures a daus. L’afegim al sofregit i saltegem.
Rentem bé la
sépia i la fem a trossets. L’afegim al sofregit.
Afegim l’arròs
i salem al gust.
Posem la
cúrcuma i ho remenem bé. Tirem lo caldo de peix i los pèsols.
Quan estigue
casi cuit afegim los musclos i les petxines. Hi ha gent que ho posa tot
directament sense coure. En los musclos no hi ha problema, però les petxines
poden portar terra i fer malbé lo plat.
Acabem de
coure i quan haigue absorbit casi tot lo caldo apaguem lo foc, ho tapem i dixem
5 minuts que s’acabe de coure.
Un arròs sempre ve de gust, i aquesta combinació de verdures i peix és boníssima!
ResponElimina