Seguim en la temporada de bolets! Fer-ne és divertit, i cuinar-los un goig. ;)
Ingredients:
Apagallums
Tomaca triturada
Formatge al
gust
Anxoves
Preparació:
Netegem bé l’apagallums.
Descartem lo peu i agafem lo barret.
Posem lo
barret damunt d’un paper vegetal a una llanda de forn, al damunt li posem una
mica de tomaca, unes quantes anxoves i lo formatge que tingueu a mà. En aquest
cas li vaig posar una mica de gorgonzola, parmesà i mozzarella.
Enfornem a
uns 220º i coem fins que veiguem que l’apagallums estigue cuit (vorem com redueix
de tamany i dixa anar una mica d’aigua)
I a minjar!
Al damunt hi
podeu posar tot allò que vos vingue de gust, coma qualsevol pizza casolana.
Que bo en prec nota. Quan en troben els faig tallats prims i arrebossats amb ou i farina queden molt bons.
ResponEliminaPetons
Quina bona idea!! Me l'apunto per quan en trobi, epero que ben aviat ;)
ResponEliminaAnna