tag:blogger.com,1999:blog-5016825444783445728.post2642774091170016236..comments2024-02-12T18:03:53.889+01:00Comments on Cuinem?: Pastís de xocolata i plàtan (sense gluten, làctics ni ous)CRISTINAhttp://www.blogger.com/profile/13943785746721151513noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5016825444783445728.post-39700611018685266792023-01-21T08:16:14.100+01:002023-01-21T08:16:14.100+01:00Hola! Moltes gràcies! Lo "paperet de graciosa...Hola! Moltes gràcies! Lo "paperet de graciosa" són los sobrets que pots trobar en caixetes on posa: "preparats per a gasosa" Hi ha diferents marques i ho pots trobar a qualsevol supermercat. Actua com un impulsor i dona esponjositat a les masses en rebosteria. "Gaseosillas" en castellà, "baking soda" en anglès.CRISTINAhttps://www.blogger.com/profile/13943785746721151513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016825444783445728.post-794519609673013242023-01-20T17:15:38.669+01:002023-01-20T17:15:38.669+01:00Hola, m'encanta la recepta, però tinc un dubte...Hola, m'encanta la recepta, però tinc un dubte: Què és el "paperet de graciosa"? No ho havia sentit mai. Gràcies!Anonymousnoreply@blogger.com