8/4/16

Pasta de gingebre i all



Aquesta pasta és tradicional de la cuina Índia, encara que altres cultures també ho utilitzen. Servix per a preparar currys, sopes, guisats, saltejats, fideus... allò que vulgueu.


Ingredients:
Alls
Gingebre
Oli*

Preparació:
Utilitzarem los ingredients a proporció del 50%.



Pelarem lo gingebre i pelarem los alls. Ho posarem ala trituradora i ho triturarem.


Ho podem utilitzar al moment per a preparar lo plat que vulguem. Però si ne volem fer una mica més per a guardar-ho a la nevera, jo sempre li poso una capa d’oli per a que se conserve. També hi ha gent que li posa un xorret d'aigua per aconseguir una textura més pastosa. Això al vostre gust.


Sinó una altra alternativa es congelar-ho en petites porcions. Però recordeu que sempre conservarà millor les seues propietats si ho consumim al moment.

Aquí teniu tres receptes de l’historial on utilitzo aquesta pasta. per a que veigueu que no tot són currys! ;)

1 comentari:

  1. Cristina, acabo de descobrir el teu bloc i ja he vist unes quantes coses que no coneixia i que m'han cridat l'atenció :) La primera aquesta pasta de gingebre, que trobo molt original, i que estudiaré a fons les receptes que acompanyen la pasta perquè no acabo de saber com ho utilitzes: m'han deixat ben intrigada!!
    Una abraçada.
    Em quedo per aquí ☺

    ResponElimina