3/10/14

Panets de panses i sèsam




 
Ingredients:

500g farina blat integral

40g panses

10g sèsam

9g llevat

300ml aigua

Sal



Preparació:

Posem tots los ingredients a la panificadora i engeguem lo programa d’amassar. 



Una vegada la massa estigue feta i reposada la traiem, fem los panets de la mida que vulguem i los anem posant damunt d’una llanda en paper de forn.

Si voleu podeu fer alguna tallet als panets i titar-li una mica més de sèsam per damunt.





Coem al forn a 220º uns 20-30mintus depenent del vostre forn.



Dixem gelar i ja podem minjar.



*També los podeu fer i los que no hagueu de consumir congelar-los. Només caldrà traure’ls una mica ans de consumir o pegar-los-hi un toc de forn.

2 comentaris:

  1. amb lo panarra q soc m'apunto aquest pa, quina cosa tan bonaaaa

    ResponElimina
  2. No em puc creure que siguen cassolans!! quina bona pinta!! ni als forns!! Marta

    ResponElimina