tag:blogger.com,1999:blog-5016825444783445728.post3553551620171539916..comments2024-02-12T18:03:53.889+01:00Comments on Cuinem?: Risotto de xampinyons i espinacsCRISTINAhttp://www.blogger.com/profile/13943785746721151513noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5016825444783445728.post-21674179618377193612013-05-05T19:58:30.096+02:002013-05-05T19:58:30.096+02:00Bones!
Si t'hi fixes, posa formatge al gust. H...Bones!<br />Si t'hi fixes, posa formatge al gust. Hi ha moltes alternatives de formatges aptes per a vegetarians i altres per a vegans que no són fets de derivats d'origen animal, com ara els fets de llegums, de fruits secs... L'he etiquetat aquí també perquè crec que és una recepta apta per a molts públics.<br />Però gràcies per la teva opinió! I per tots els comentaris!!CRISTINAhttps://www.blogger.com/profile/13943785746721151513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016825444783445728.post-84765568442330189832013-05-04T19:52:09.181+02:002013-05-04T19:52:09.181+02:00Veggie, el que es diu veggie, no n'és, perquè ...Veggie, el que es diu veggie, no n'és, perquè la llet i els derivats són d'origen animal. <br />Jo el rissotto l'acostumo a deixar cremós amb el propi midó de l'arròs, sense formatge, i també queda la mar de bo.Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/12144946035623553490noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5016825444783445728.post-1611376675273241502013-04-28T14:17:08.873+02:002013-04-28T14:17:08.873+02:00El rissotto m'agrada molt. Arròs i formatge só...El rissotto m'agrada molt. Arròs i formatge són dos dels meus molts aliments preferits, i trobo que combinar-los és genial! Una abraçada!Mònica Tarradellashttps://www.blogger.com/profile/17474102554966728229noreply@blogger.com