4/11/18

Torta di carote


Avui toca el repte CRI de la mà del blog El cajón desastre de Maggie. Normalment faig les receptes salades però aquest mes m’he decantat per la recepta dolça. I és que les pastanagues m’agraden molt! No podia desaprofitar fer una recepta amb elles.


La torta de pastanagues que vos porto és típica de la regió del Trentino. Jo he fet la meua versió. Si la proveu de fer, voreu que vos recordarà molt als panellets.

Ingredients:
250g di carote
250g di mandorle spellate (jo he utilitzat farina d’ametlla directament)
5 uova
200g di zucchero (he utilitzat panela)
1 cucchiaino di rum
Scorza grattugiata di 1 limone

Preparació:
Pelem i triturem les pastanagues.


Netegem bé la llimona i ratllem la seva pell.
Separem les clares dels rovells.
Barregem les pastanagues, la farina d’ametlla, los rovells d’ou, la llimona ratllada i lo ron.


Muntem les clares a punt de neu.


Barregem les clares amb la resta de la massa.


Ho posem a un motlle i ho coem al forn a 200ºC uns 30-40 minuts.


Traiem del forn, dixem gelar i si voleu li podeu posar una mica de sucre per damunt. 


Jo li he posat una mica de coco perquè la combinació de coco i pastanaga m’agrada molt.






3 comentaris:

  1. Querida Cris, gracias por participar! La decoración con coco queda genial! Me alegro que te haya gustado, creo que todas coincidimos que esta tarta nos ha sorprendido y maravillado a la vez, esta muy rica y en mi casa se queda para siempre. Besitos

    ResponElimina
  2. t'ha quedat molt maca i m'agradat molt la decoració amb coco que li has fet, molt original.
    petons
    Rosa

    ResponElimina
  3. Como le dije a Rosa, con panela me parece mucho más rica, además de darle un lindo color dorado, el aporte de sabor también me parece estupendo, si la repito le pondré panela. Con la capita de coco, mmmmm, deliciosa.
    besos

    ResponElimina